18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

Yeni Başkan Yardımcısı Hüseyin Güner

Kütahya’nın Simav Belediyesi, işlerin yoğunlaşması ve yeni çıkan belediyeler yasası gereğince, başkan yardımcılığı kadrosunu ikiye yükseltti. Simav Belediye Meclisi, oy birliğiyle emekli öğretmen Hüseyin Güner’i ikinci başkan yardımcısı olarak tayin etti.

Simav Belediye Meclisi, oy birliğiyle meclis üyesi emekli öğretmen Hüseyin Güner’i ikinci başkan yardımcısı olarak tayin etti. Simav Belediyesi’nde, başkan yardımcılığı görevi 1997 yılından bu yana Yazı İşleri eski Müdürü Süleyman Özkan tarafından yürütülüyordu.

Belediye Başkanı Rıza Özdemir, Simav’ın Kütahya’nın en büyük ilçelerinden birisi olduğunu, iş yoğunluğunun da belediyece işletilen 800 yatak kapasiteli Eynal Kaplıcaları ve jeotermal enerji ile şehir ısıtmacılığı gibi her biri uzmanlık isteyen konular yüzünden iki üç misli arttığını bildirdi. Özdemir, "Yeni çıkan belediyeler yasasına uygun olarak, arkadaşımız Hüseyin Güner’i ikinci başkan yardımcısı olarak atadık. Bundan böyle işleri başkan yardımcılarım Süleyman Özkan ve Hüseyin Güner ile birlikte yürüteceğiz. Başkan yardımcısı arkadaşlarımın her birinin görevleri ayrı ayrı olacak. Süleyman Özkan, teknik konularda danışmanlık görevini eskisi gibi yürütecek, Hüseyin Güner de başta basın ve halkla ilişkiler olmak üzere özellikle kültürel ve sosyal faaliyetlerin yürütülmesinde bana yardımcı olacak. Ben de Simav için hayati önem taşıyan projelerin hayata geçirilmesi ile Simav’ın modern ve çağdaş bir ilçe olması için yeni projeler peşinde koşacağım" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2005 Çarşamba 12:22:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?