19
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

Yerel seçim hazırlıkları

Simav'a belediye başkanı olmak için AK Parti'den başvuran aday adayı Simav Eğitim-Bir-Sen Sendikası Başkanı eğitimci Tevfik Karabacak, temayül yoklamasının ardından propaganda çalışmalarına hız verdi.

Temayül yoklaması sonuçlarından emin olduğunun altını çizen Karabacak'a kendisi gibi sendikacı meslektaşları da moral verdi. Kendisini Simav Belediye Başkanlığı'na hazırladığını anlatan Karabacak, temayül yoklamasının ardından vatandaşların kendisine verdiği desteğin arttığına dikkat çekti. Simav'ın gelişip kalkınması için ekibiyle birlikte termal turizm yatırımlarına ağırlık vereceklerini dile getiren Karabacak, belediyeciliğin bir vizyon işi olduğunu söyledi.

Bu vizyonu kendisiyle birlikte yola birlikte çıktıkları ekibinde de gördüğünün altını çizen Karabacak, halkın kendisini demokrasi kültürüne sahip, az kaynak ile çok iş yapabilen, risk almaktan çekinmeyen, hesap verirken şeffaflık ilkesini benimseyen, gelişmeye, değişime açık proje ve vizyon sahibi, mütevazı, cesur, seven ve sevilen bir aday gibi görmesinden memnuniyet duyduğunu dile getiren AK Parti Simav Belediye Başkanı aday adayı Tevfik Karabacak, vatandaşların kendisinde gördüğü bu özellikleriyle Simav'ı yeni baştan imar ve inşa ederek daha iyi ve modern yaşanabilir bir kent haline dönüştürmeye talip olduğunu anlattı, vatandaşların kendisine duyduğu güveni asla boşa çıkarmayacağını söyledi.

Simav ile ilgili kamu oyu ile paylaştığı önemli projelerini hayata geçirebilmek için belediye başkanlığına iktidar partisi AK Parti'den başvurduğunun altını çizen Karabacak, " Davul kimde ise tokmak da onda olmalıdır diye düşünüyorum. Amacım ayrımcılık değil, eşitlik ve adalet üzerinedir. Bu hususta hemşerilerime bana duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerine layık bir belediye başkanı olacağımı herkesin bilmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 13:25:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?