2
Mayıs
2024
Perşembe
TAVŞANLI - KÜTAHYA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Tütav Termal Otel

Tütav Termal Otel Kirazlı Dağı eteklerinde bulunan Yoncalı Kaplıcalarında yer almaktadır. Kütahya şehir merkezine uzaklığı 16 km dir. 2 kral dairesi, 6 suit oda olmak üzere toplam 73 oda ve 150 yatak kapasitesine sahiptir. Tütav Termal Otel'in tüm odalarında tv, müzik yayını, minibar, balkon, banyo ve banyolarında termal su bulunmaktadır. Tütav Termal Otel bünyesinde bulunan 1 açık, 2 kapalı kaplıca havuzu, 300 kişi kapasiteli restoranı, American Bar, Tv salonu, Türk hamamı, saunası, masaj salonu, fitness center, bilardo, atari, şark köşesi, Fizik tedavi, Rehabilitasyon, Hidroterapi üniteleri misafirlerine hizmet vermektedir. Ayrıca 150 kişi kapasiteli toplantı salonu tüm ekipmanları ile misafirlerin hizmetine sunulmuştur. Tütav Termal Otel Misafirlerine sauna, jakuzi, termal yüzme havuzu, Türk hamaı, Jimnastik salonu, oyun salonu gibi aktivitelerden ucretli olarak yararlanma imkani vermektedir. Oda kahvaltı ve yarım pansiyon konsepti ile çalışan Tütav Termal Otel Bölgeye özgü yemekleri ile misafirlerine eşsiz lezzetler sunmaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Tavsanli Yolu 16 km / Yoncali / Kutahya
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 274 249 42 12
Faks :+90 274 249 42 15
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.