22
Mayıs
2024
Çarşamba
TAVŞANLI - KÜTAHYA

2. Açık hava kondüsyon sahası

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi tarafından ilki Mülayim Parkı'nda düzenlenen açık hava kondüsyon sahasının ikincisi, Hanımçeşme Mahallesi'nde halkın hizmetine sunuldu.

Belediye İtfaiye Amirliği ile Tavşanlı asri mezarlığı arasında kalan alanda yapılan kondüsyon sahası genç yaşlı herkesin ilgi odağı haline geldi. 11 parçadan oluşan mekanik spor aletlerinin montajı yapıldı. Kondüsyon bisikleti, bel çalıştırıcı, makas, fonksiyonel masaj koltuğu, step tahtası, barfiks demiri, çiftli yürüyüş aparatı, tekli yürüyüş aparatı, yan bel çalıştırıcı, çiftli kürek, mevlevi eteği gibi vücut fonksiyonlarını çalıştırıcı aparatlarının bulunduğu spor sahasına Tavşanlı halkı çabuk ısındı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, "Belediye olarak böyle bir çalışmanın halkımız içinde iyi olacağını düşündük. Ailelerin rahatlıkla gelip vakit geçirdiği bu alanda gençlerimizi de görmek istedik. Çünkü kahve ve Internet salonlarında geçirilen vakitler gençlerimiz için boşa geçen zamanlardır "şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 12:36:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sporcular IP: 88.251.246.xxx Tarih : 1.07.2007 21:11:49
moymul çayırında yürüş ve spoor yapanlar adına sayın belediye başkanımızdan aynı kondüsyon sahasının moymul çayırına veya sizin uygun göreceginiz bir alana da yapimasını arzu ediyoruz.