30
Mayıs
2024
Perşembe
TAVŞANLI - KÜTAHYA

AKP kongresi 18 Ekim'de

AK Parti Tavşanlı ilçe teşkilatında kongre takviminin 18 Ekim tarihi olarak belirlendiğini bildiren İlçe Başkanı Mehmet Karaduman, kongrede tekrar aday olmayacağını açıkladı. Karaduman, AK Parti Kütahya teşkilatlarının kongrelerinin merkez ilçe ile birlikte başladığını söyleyerek, Tavşanlı'da da kongre tarihinin 18 Ekim olarak belirlendiğini kaydetti.


3 yıl önce yapılan kongrede aday olurken kendisinin beyan ettiği "Daha sonra ki yıllarda aday olmayacağım" sözlerini hatırlatan Karaduman, bu yöndeki kararının kesin olduğunu ve ikinci defa başkanlık için adaylığının söz konusu olmadığını vurguladı.


İlçe başkanlığının zor ve meşakkatli bir görev olduğunu söyleyen Karaduman, aynı zamanda Kütahya Barosu Tavşanlı Temsilciliği ile avukatlık mesleğini de icra ettiğini kaydederek, dolayısıyla bu üç zorlu görevi aynı anda götürmenin kendisini yıprattığını ifade etti.


Geride kalan 3 yıllık süreç içerisinde kendisinin mutlaka ister istemez bir takım kişileri kırmış olabileceğini söyleyen Mehmet Karaduman, üzerinde hakkı bulunanlardan da helallik istedi. Karaduman ilçe başkanlığı için aday olmamasının görevden kaçmak anlamına gelmediğini söyleyerek, her zaman bağlı bulunduğu AK Parti'ye hizmet etmeye devam edeceğini dile getirdi.


Mehmet Karaduman, kongrenin Tavşanlı'ya hayırlı olmasını diledi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 17:19:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?