19
Mayıs
2024
Pazar
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Amatörden Çakır'a teşekkür

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Tavşanlı temsilcileri Mehmet Kale ile Celalettin Altay, Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır’a amatör spor kulüplerine verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi verdi.

ASKF Tavşanlı temsilcileri Huzur Hotel’de düzenlenen törende Mehmet Kale, Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır’ın göreve geldiği ilk günden bu yana spor ve sporcunun gelişmesinde üretilen her projeye büyük katkı sağladığını kaydederek, “Başkanımızı her zaman yanımızda gördük. spor kulüplerine vermiş olduğu maddi ve manevi destekten dolayı kendisine teşekkür etmek istedik. Ayrıca bilindiği gibi ilçede spor alanında önemli tesisleşmeler gerçekleştirildi. Bunları takdirle karşılıyor ve tüm kulüplerimiz adına kendisine teşekkür belgesi takdim ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır da, gençlerin kahvehane köşelerinden kurtarılıp, spora yönlendirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyerek, “Bir okul olarak gördüğümüz spor kulüplerimize desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik. Karakova Semt Sahaları’nda yapmış olduğumuz tesisler halkımız tarafından takdirle karşılanmaktadır. İnşallah 29 Mart yerel seçimlerinden sonra da tekrar görev bize verilir de, bu yöndeki desteğimiz sadece futbol da değil, tüm spor alanlarında devam edecek ve Tavşanlı sporunun geliştirilmesi için elimizden gelen gayreti gösteremeye devam edeceğiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 16:17:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?