26
Mayıs
2024
Pazar
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Belediyeden iş güvenliği semineri

TAVŞANLI’DA İŞ GÜVENLİĞİ SEMİNERİ

Tavşanlı Belediyesi tarafından, iş kazalarının önlenebilmesi için işyerlerinde korunma yöntemlerini konu alan iş güvenliği semineri düzenlendi.

Seminer hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Mustafa Güler seminere belediye bünyesinde çalışan işçilerin yanı sıra belediye şirket personelinin de katıldığını söyledi.

Başkan Güler, şöyle konuştu, "Hızla büyüyerek gelişen Tavşanlı'ya hizmet kalitesini arttıracak birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Belediye olarak bu hizmetlerin oluşumunda büyük emekleri olan işçi personelimizin çalışmalar sırasında daha bilinçli olması ve doğabilecek iş kazalarını en asgariye düşürmek adına personelimizi bilgilendirmek istedik. İşyerlerinde meydana gelen büyük küçük iş kazaları bilgisizlikten meydana gelebildiği gibi çoğunlukla dikkatsizlik ve kendine aşırı güvenden kaynaklanmaktadır. Amacımız iş kazalarını önlemek ve en aza indirmektir. İşçilerimizin, iş sağlığı ve iş güvenliği talimatlarına uymaları, gerekli tedbirleri almaları, kendileri için gerekli koruyucu araçları kullanmaları, dikkatsiz davranışlardan kaçınmaları kazaları en aza indirecektir. Hazırlamış olduğumuz kitapçıkların personelimize dağıtılması ardından pratik olarak da bilgileri düzenlemiş olduğumuz seminerle işçilerimize anlatımını sağlıyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 14:44:05
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 18:20:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?