16
Mayıs
2024
Perşembe
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Cep telefonu cinayeti

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde4 genç arasındaki cep telefonu tartışması, 1 kişinin ölümü 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlandıYeni

Olay dün akşam saat 18.30 sıralarında Tavşanlı İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Deniz (20), yolda karşılaştığı Ekrem Atılgan’dan (23) daha önce satması için verdiği cep telefonunu geri istedi. Cep telefonunu geri vermeyen Ekrem Atılgan ve yanında bulunan arkadaşları Ali Özbey (30) ve Ömer Şeker (19) ile tartışmaya başlayan Mehmet Deniz, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bıçakla saldırdı. Mehmet Deniz'in göğsünden bıçakladığı Ekrem Atılgan kaldırıldığı Tavşanlı 82. Yıl Devlet Hastanesi'nde yaşamanı yitirirken, çeşitli yerlerinden hafif yaralanan Ali Özbey ile Ömer Şeker ise tedavi altına alındı.

Olaydan sonra kaçan Mehmet Deniz, Abdullah Çağlayan’ı bıçakla tehdit ederek, 43 UK 557 plakalı motosikletini gasp etti. Kaçtığı motosikleti Moymul Mahallesi’nde bırakıp, bu kez Mustafa Zeybek'e ait 43 UK 557 plakalı otomobili gasp eden Deniz kaçtı. Deniz'in gasp ettiği otomobil bugün öğle saatlerinde Afyonkarahisar yolu üzerinde terk edilmiş halde bulundu.

Öldürülen Ekrem Atılgan’ın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, Deniz'in yakalanması için araştırma başlattı.

DHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2007 Çarşamba 16:25:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
soner ongur IP: 88.245.7.xxx Tarih : 10.10.2007 02:11:39

Ömer Şeker arkadaşım ben soner bursada oldugumdan dolayı ziyaretine gelemediğim için kusura bakma ayrıca bırak bu işleri bunlar gelip geçici işler ve senin yerine üzüldüm arkadaşım allah nasip ederse gelirim yanına bir ara ama bu işleri bırak arkadaşım ve ayrıca işlh bu msj sana iletirler bütün editör ve diger arkadaşlarıma sevgi ve sagı çerçevesi içerisinde selamlıyorum işallah sana iletirler bu mesajı arkadaşın Soner