26
Mayıs
2024
Pazar
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Diyanet kurban bağışlarınızı bekliyor

TAVŞANLI MÜFTÜ VEKİLİ İSMAİL DİNÇ:

Kurban Bayramının yaklaşması ile Tavşanlı'da Diyanet İşleri Başkanlığı, vakıflar ve bazı hayır kurumlarının vekaletle kurban kesimi kampanyaları hız kazandı.

Bu çerçevede Diyanet İşleri Başkanlığının her sene düzenlemiş olduğu vekalet yoluyla kurban kesiminin bu yıl da gerçekleştirileceği bildirildi. 26 Kasım'a kadar vekalet kurban kesimi kayıtlarının yapıldığını açıklayan Tavşanlı Müftü Vekili İsmail Dinç bazı büyük illerde kurban kesim ve ihtiyaç sahiplerine ulaşamama gibi sıkıntıların bulunduğunu anlattı.

Bu yüzden Diyanet İşleri Başkanlığı ile diğer vakıf ve hayır kurumlarının hem bu sıkıntıları gidermek hem de tüm dünyada ihtiyaç sahibi insanlara daha kolay ulaşarak onları bu bayramda da boynu bükük bırakmamak için vekalet yoluyla kurban kesimi yaptığını söyledi. İsmail Dinç, "Umut ediyorum ki bu yıl da aynı ilgiyi görürüz. Vekaletle kurban kesmek isteyen vatandaşlarımız 290 TL karşılığında kurbanlarını kesebilirler. Kurban ücretini Halkbank ve Ziraat Bankası ile PTT Şubesi'ndeki Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hesap numaralarına yatırabilirler. Vatandaşlarımızın yapmış ve yapacak oldukları yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 12:06:00
Güncelleme :19 Kasım 2009 Perşembe 15:33:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?