25
Mayıs
2024
Cumartesi
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Doğansoy dönemi devam ediyor

CPH'Lİ NİYAZİ DOĞANSOY GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tavşanlı İlçe Teşkilatı'nın 33'üncü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda divan üyelerinin seçimi ve faaliyet raporlarının okunmasıyla yapılan oylamada seçimlerin blok liste yöntemi ile yapılmasına karar verildi. Seçimlere tek liste ile katılan CHP İlçe Başkanı Niyazi Doğansoy aldığı 44 oy ile yeni dönem tekrar ilçe başkanlığı için güven tazelemiş oldu.

Doğansoy’un başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Ahmet Mutlu, Şerif Hasçelik, Ahmet Sarıkaya, Necati Yavuz, Mehmet Kıpçak, Osman Düzgün, İbrahim Aydın, Ömer Adıyaman, Ahmet Sert ve Ali Veral.”

Divan Başkanı Ahmet Erkmen, genel kurul toplantısının olaysız bir şekilde tamamlandığını belirterek genel kurula katılan herkese teşekkür etti.

Seçimlere tek liste ile katılan ve yeniden başkan seçilen Niyazi Doğansoy, tüm üye ve delegelerinin güvenini alarak tekrar başkanlığa seçilmenin gurur verici olduğu söyledi.

İktidar partisini eleştiren Doğansoy, yakın zamanda CHP'nin iktidara yürüyen bir parti olacağını söyledi.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) konferans salonunda düzenlenen CHP'nin 33. genel kuruluna Tavşanlı'nın yanı sıra Kütahya İl Başkanlığı ve komşu ilçe ve beldelerden katılan partililer de vardı.

CHP Kütahya Belediye Meclis Üyesi adayı Mehmet Ali Kandemir CHP'nin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu kaydetti.

CHP Eski İlçe Başkanı Mustafa Gürer de programda söz aldı. Gürer konuşmasında görsel medyayı ortalığı bulandırmakla ve muhalefete yer vermemekle suçladı.

Genel Kurulda söz alan diğer bir isim ise Ali Öz oldu. Öz genel kurulun hayırlı olmasını dilerken Kütahya’da yapılacak olan genel kurulda yönetime talip olduğunu belirterek Muslu’nun karşısın aday olacağını açıkladı.

Başkan Muslu da şartların medya kanalları ile iyi gösterilmek istendiğini belirterek, asıl gerçeğin söylenmediğini ve ülke de yaşanan sıkıntıların CHP iktidarıyla çözülebileceğini ifade etti.

CHP'nin genel kurulun söz alan delegelerden Hasan Hüseyin Uçar CHP’yi eleştiri yağmuruna tuttu. CHP'nin seçim kaybetme nedeni olarak, yapılanma ve teşkilatlanma alanında problemlerin olduğunu söyleyen Uçar düzensizliğin devam etmesi halinde yine seçimlerde sıfır başarısız olunacağını söyledi. Uçar, CHP'lileri birlik ve beraberlik içinde çalışması gerektiğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 12:59:04
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 14:53:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?