30
Mayıs
2024
Perşembe
TAVŞANLI - KÜTAHYA

DPÜ öğrencileri kafetarya istiyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğrencileri, okullarında ders aralarında vakit geçirebilecekleri bir kafeteryalarının olmadığını belirtirlerken, soğuk kış günlerinde ne yapacaklarını şimdiden kara kara düşünmeye başladıklarını ifade ettiler.


Sıcak havalarda bahçeye çıktıklarını söyleyen öğrenciler, kış aylarında ders aralarında girebilecekleri bir kafeteryanın olmasını istiyor. Bu sıkıntılarının çözüme kavuşması için üniversite yönetimine başvurduklarını ifade eden öğrenciler, üniversite yönetiminin ise kendilerine böyle bir projelerinin bulunduğunu ancak henüz hayata geçiremediklerini ilettiklerini kaydediyor. Üniversite binalarının modernizasyonundan memnun olduklarını dile getiren öğrenciler, ders aralarında vakitlerini geçirebilecekleri, bir kafeterya yapılmasını istiyor.


DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Birol Elevli ise öğrencilerin dile getirdikleri bu sorun ile ilgili olarak çözüm arayışı içerisinde olduklarını belirterek, ancak bu konuda kendilerinin desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.
Elevli, bu konuda Kaymakam Mehmet Suat İlhan ve Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır'ın kendilerine destek verdiğini vurgulayarak, kafeterya inşaatının başlatılması için gereken ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 13:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?