22
Mayıs
2024
Çarşamba
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Enerji hatları güçlendiriliyor

Tavşanlı'da elektrik dağıtım hatlarının güçlendirilmesi konusunda başlatılan çalışmalar devam ediyor.

AK Parti Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, yaptığı açıklamada, "Tavşanlı şehir merkezine giren yola baktığımızda aydınlatma konusunda varılan noktayı herkes görmektedir. Bu proje kapsamında bu günlerde Çukurköy beldemizde önemli çalışmalar bulunmaktadır" dedi.

Kuruçay ve Tepecik beldelerinde yaşayanlara da müjde veren Ordu, şöyle konuştu: "Benzer projeler Kuruçay ve Tepecik için de hazırlandı. Bu beldelerimizde de aydınlatma ve enerji güçlendirme konusunda önemli adımlar atacağız. Hazırlanan projeler gerekli mercilere iletildi. Projelerin takipçisi olacak ve sonuçlanması için gerekli girişimlerde bulunacağız. Önümüzdeki günlerde bu beldelerimizdeki çalışmalarda başlatılacak."

Ordu, doğal gaz çalışmalarının şehir merkezinde tüm hızıyla devam ettiğini de belirterek, "İhaleyi alan şirket yetkililerinden aldığım bilgiye göre bu yıl bin 500 konuta doğal gaz verilecek. Gelecek yıllarda Tavşanlı'nın tamamına doğal gaz hizmeti gelecek ve Tavşanlı'mız rahat bir nefes alacak. Bu konuda şunu söyleyebilirim ki; Kütahya'da ilçe olarak ilk doğal gazı kullanan Tavşanlı olmuştur." diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 15:11:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.tavsanli43.tr.gg IP: 88.251.245.xxx Tarih : 7.12.2007 21:39:52

umarım butür yeni çalışmalar dahada artar daha modern bir yaşam için