27
Mayıs
2024
Pazertesi
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Futbolcu olmak için sıraya girdiler

Tavşanlı’da faaliyet gösteren spor kulüplerinin yaz okulları yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Bu kapsamda İzzet Köktaş yönetimindeki Moymulspor çatısı altında, haftada 3 antrenmanla minik ve genç futbolcu adayları eğitimden geçiriliyor.

Antrenör Köktaş, kulüplerindeki yaz okulunun geçtiğimiz hafta açılmasına rağmen, 60’ın üzerinde öğrencinin kayıt yaptırdığını söyleyerek, bu ilgiden memnuniyet duyduğunu kaydetti. Köktaş, “Malzemelerimizin temin edilmesinde kulüp yönetimimiz de hızlı bir çalışma göstermiştir. Kendilerine öğrencilerim adına şükranlarımı sunarım” dedi.

Genç sporcu adaylarının ailelerine de seslenen İzzet Köktaş, “Sporun her dalında çocukların bedensel ve zihinsel gelişimleri söz konusudur. Ayrıca burada kendilerine disiplini de öğretiyoruz. Çocuklarınız spor yapmak istediğinde onu mutlaka destekleyin” dedi.

Moymulspor Kulübü’nün ikinci başkanı Yunus Emre Emrem ise İzzet Köktaş yönetiminde başlattıkları yaz okullarının kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Gelecekte bizi başarıdan başarıya koşturacak kadromuzu burada eğitim alan minik ve gençlerden kurmak istiyoruz” dedi.

Emrem, yönetim olarak Tavşanlı’daki futbol potansiyelinin üst seviyeye çıkarılması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 17:10:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?