23
Mayıs
2024
Perşembe
TAVŞANLI - KÜTAHYA

GLİ'den fiyat ayarlaması

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’ndeki Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müessesesi’ne bağlı Tunçbilek ve Konya Ilgın’daki tesislerde üretilen kömürlerin müessese çıkış fiyatlarına ayarlama yapıldı. Yeni fiyatlar bugün itibariyle geçerlilik kazandı.

GLİ Müessese Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, bazı kömürler yıl başındaki değerlerini korurken, bazılarının fiyatlarında da artış yapıldı.

Konya Ilgın’daki tesislerde üretilen parça kömürün bugünden itibaren KDV’li fiyatı 51.92 YTL, torbalanmış parça kömürün KDV’li fiyatı 70.80 YTL ve toz kömürün KDV’li fiyatı da 29.50 YTL olarak belirlendi.

Öte yandan, her yıl olduğu gibi bu yıl da üyelerine taksitle kömür temininde bulunan Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Tavşanlı Şubesi, devam eden kömür organizasyonuna yapılan başvuruların, yeni fiyat ayarlamasından etkilenmeyeceğini bildirdi.

Dernekten yapılan açıklamada, başvuruların 15 Haziran Cuma gününe kadar devam edeceği, GLİ Müessesesi’nin kömür fiyatlarına yaptığı zammın bu tarihe kadar müracaat edecek kişilere yansıtılmayacağı kaydedildi. Dernek üyelerine daha önce duyurulan fiyatlardan kömürün verileceğini öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2005 Cuma 13:27:16
Güncelleme :7 Haziran 2005 Salı 12:42:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?