25
Mayıs
2024
Cumartesi
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Gölet arazisinde inceleme

GÖLET ARAZİSİNDE İNCELEME

Kütahya İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu heyeti, Tavşanlı'ya bağlı Dümrek Hüseyin Paşa köyünde yapımı istenen göletin yeri için düşünülen arazide inceleme yaptı.

Kütahya İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Kahraman Aktay, Başkan Vekili ve Tavşanlı AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Ramazan Aydemir ile komisyonun diğer üyeleri İbrahim Kılıç, Celal Çelik, Veli Akıncı ve Suat Bilgili ilçeye bağlı Dümrek Hüseyin Paşa köyüne gelerek, gölet yapımı istenen Akçaoluk Mevkiindeki arazide incelemelerde bulundu.

İmar ve Bayındırlık Komisyonunun çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Komisyon Başkanı Kahraman Aktay, Simav ve Aslanapa ilçelerin-de yaptıkları çalışmaların ardından Tavşanlı'ya gelerek Dümrek Hüseyin Paşa Köyü'ne yapılması istenen gölet için arazi hakkında bilgiler topladıklarını dile getirdi.

Komisyon olarak gölet yapılacak arazilerde bu şekilde incelemeler yaptıklarını ifade eden Komisyon Başkanı Kahraman Aktay, "İncelemelerimizde, bölgedeki arazinin meyili, yapısı, özellikleri ve sulanabilecek arazi miktarları konusunda bilgiler topluyoruz ve hazırlayacağımız raporu da bu bilgiler ışığında tamamlıyoruz" dedi.

Ekip daha sonra inceleme yapmak üzere Kütahya Merkeze bağlı Kuyusınır köyüne gitti.

GÖLET ARAZİSİNDE İNCELEME
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 12:13:04
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 20:12:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?