18
Mayıs
2024
Cumartesi
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Gürağaç'ta kanlı sabah!

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’ne bağlı Gürağaç Beldesi’nde, akli dengesi yerinde olmayan bir kişi, abisinin evini yakıp, boğazlarını keserek 2 kişiyi öldürdükten sonra, 2 eşeği de itlaf etti.

Olay, sabah saat 06.00 sıralarında, Tavşanlı’ya bağlı Gürağaç Beldesi’nde meydana geldi. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Muharrem Derin (36), ilk olarak ağabeyi Fazlı Derin’in evine gitti. Ağabeyi Fazlı Derin, yengesi Nazmiye Derin ile yeğenlerini bıçak zoruyla evden çıkaran Muharrem Derin, tek katlı ahşap evdeki eşyaları ateşe verdi. Evde çıkan yangın, Muharrem Derin’in ayrılmasından sonra vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Ağabeyinin evini yakan Muharrem Derin, daha sonra beldede yalnız yaşayan Ahmet Argın’ın (65) evine gitti. Derin, Ahmet Argın’ın boğazını bıçakla keserek öldürdü, evin kapı ve pencerelerini kırdıktan sonra ahırda bulunan 2 eşeği de keserek itlaf etti. Beldede dehşet saçan Muharrem Derin, daha sonra uzaktan akrabası olan Fatma Sağlam’ın (70) evine gitti. Fatma Sağlam’ı da ekmek bıçağıyla boğazından keserek öldüren Muharrem Derin, kaçarak kayıplara karıştı.

Olaydan sonra Tavşanlı Kaymakamı Erol Türkmen, Kütahya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Tarık Hatipoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Tarık Ubay ile Tavşanlı Emniyet Müdürü Halil Çalık beldeye gelerek incelemelerde bulundu. Jandarmalar, kaçan sanığı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Muharrem Derin’in bekar olduğu ve uzun süre Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2005 Çarşamba 13:33:26
Güncelleme :25 Nisan 2005 Pazartesi 13:30:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bünyamin acarer IP: 85.105.201.xxx Tarih : 19.01.2009 13:43:40

sizede allah yardımcı olsun ben elimden yaptım şimdilik bye