31
Mayıs
2024
Cuma
TAVŞANLI - KÜTAHYA

İlçesini gurura boğdu

Kütahya'da, 'Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda il birincisi olan Kavaklı Kız Kuran Kursu öğrencisi Fatma Uslu Bursa'da yapılan Bölge finallerinde de birinci olarak büyük bir başarıya imza attı.


Kur'an-ı Kerim'i güzel okumayı teşvik etmek amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığınca organize edilen yarışmada birinci olan Fatma Uslu ailesi ve öğretmenlerini sevince boğdu.


Kavaklı Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Seyit Ahmet Özdemir başarılı öğrenciye hediyeler takdim ederek, "Böylesi bir gurur ve sevinci bizlere yaşatan öğrencimiz ve hocalarına teşekkür ediyorum" dedi.

Bursa'da yapılan Bölge yarışmasında birinci olarak 10 Haziran'da yapılacak Türkiye finalleri ön eleme yarışmasına katılacak olan Fatma Uslu ve Kavaklı Kur'an Kursu Müdürü İsmail Dinç Tavşanlı İlçe Müftüsü İlyas Gümüş'ü makamında ziyaret etti.
Müftü Gümüş başarılı öğrenciye ve Kavaklı Kur'an Kursu yöneticilerine teşekkür ederek kendilerine hediyeler takdim etti. Müftü Gümüş, "Artık bu tür başarılara alışır olduk. Tüm eğitimci arkadaşlarımı kutluyorum. Tavşanlı halkı bize destek verdikçe öğrencilerimiz böylesi büyük başarıları ilçemize kazandıracaktır. Bu başarı bize büyük bir doping oldu. 4 Temmuz Cuma günü Kavaklı Kur'an Kursu'nun yeni binasının açılışını Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu'nun katılımıyla gerçekleştireceğiz. Bu yeni binada öğrencilerimiz daha iyi eğitim alacak" diye konuştu.

..
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 13:05:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?