19
Mayıs
2024
Pazar
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Işıklandırma çalışmaları

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi'nce, 82. Yıl Devlet Hastanesinin önündeki meydanda yapılan kavşak düzenlemesinin ardından burada aydınlatma çalışmalarının da tamamlandığı bildirildi.


Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, yaptığı açıklamada, kent içi trafiğin yoğun olduğu kavşakta birden fazla yolun kesiştiğini kaydederek, bundan dolayı kaza riski yüksek olduğundan araç sürücülerine rahatlık sağlaması için kavşak üzerinde galvanizli kule aydınlatma direği monte edildiğini söyledi.


Çakır, hac organizasyonları, siyasi parti ve düğün konvoyları, Tavşanlı'nın hafta içi kurulan en büyük pazarı olan Cuma Pazarının da yer almasıyla yoğunluk yaşanan meydanda kavşak düzenlemesi yapılmasının, İlçe Trafik Komisyonunda gündeme geldiğini anımsattı.


Bu alanda trafik akışındaki aksaklıklara neden olduğu gerekçesiyle düzenleme yapılması gerektiğini anlatan Çakır şöyle konuştu: “Bizler de belediye olarak kavşak düzenlemesiyle birlikte aydınlatma çalışmalarını gerçekleştirdik. Bu bölgede yaşayan vatandaşlar ve yolu kullanan araç sürücülerinin güvenliği bizler için önemlidir. Cuma günleri pazar kurulduğu için Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz yoğun bir çalışma yürüterek kısa sürede çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı. Çalışmaları bitirip bu alanı güvenli hale getirdik.''

iha
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 12:49:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?