19
Mayıs
2024
Pazar
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Maden İş'ten Haiti'ye 17 bin TL

MADEN-İŞ’TEN DEPREMZEDELERE 17 BİN TL

Tavşanlı Kaymakamlığı koordinatörlüğünde Haiti'deki depremde zarar gören insanlara yardım amacıyla kurulan platforma Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şube Başkanlığı tarafından 17 bin 660 lira bağışta bulunuldu.

Sendika Şube Başkanı Yusuf Yaman dün Kaymakam Numan Hatipoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, bu parayı Kızılay Şube Başkanı Ahmet Çakır'a teslim etti.

Önümüzdeki hafta komisyonun tekrar toplanarak, elde edilen bağışların bir kısmını Elazığ'daki depremzedelere, bir kısmını da Haiti'deki depremzedelere gönderilmesi yönünde karar alacağı bildirildi.

Allah hiçbir insanı doğal afetlerle imtihan etmesin. Depremzedelere en iyi şekilde yardım edebilmek için sendika olarak böyle bir karar aldık. Böyle bir olayda ne zaman karşılaşırsak işçi arkadaşlarımızın yine aynı duyarlılığı göstereceğine inanıyorum" dedi.

Kaymakam Numan Hatipoğlu da Maden İş Sendikasına yaptıkları yardım dolayısıyla teşekkür ederek, platform olarak çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini bildirdi.

Kaymakam Numan Hatipoğlu, Muhtarlar, Beyazay, Dost Kalpler ile Kurs ve Okul Talebelerine Yardım dernekleri tarafından ortaklaşa olarak çadır kurulacağını duyurdu. Hatipoğlu, toplanan yardımlardan büyük bir oranda Elazığ'daki depremzedelere de ulaştırılacağını sözlerine ekledi.

MADEN-İŞ’TEN DEPREMZEDELERE 17 BİN TL
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2010 Perşembe 15:18:04
Güncelleme :18 Mart 2010 Perşembe 23:29:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
RIDVAN IP: 87.164.82.xxx Tarih : 5.04.2010 16:31:19

Buradan maden is yetkililerine seleniyorum yaptiginiz sey güzel ama tavsanlida yada cevresinde yardima ihtiyaci olan yasli ve özürlüler var neden önce kendi yirtigimizi tamir etmeden baskalarinin yirtigini yama yapiyoruz önce kendi insanimiza yardim etmek lazim degilmi...