19
Mayıs
2024
Pazar
TAVŞANLI - KÜTAHYA

'Market fareleri' yakalandı

Tavşanlı İlçesi'nde, son günlerde bazı market, ev ve otolardan hırsızlık yaptığı ileri sürülen 3 zanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, ilçedeki bazı mahallelerdeki market, ev ve otolardan hırsızlık yaptıkları öne sürülen 3 zanlı yakalandı. Polis ekipleri, hırsızlık olaylarının yaşanmasının ardından faillerini yakalamak için harekete geçti. Hırsızlık olaylarının şüphelileri olan Kütahya ve Emet nüfusuna kayıtlı A.S.K, M.K. ve T.Y.'nin evlerinde eş zamanlı olarak yapılan aramalar neticesinde çok sayıda muhtelif markalarda yerli ve yabancı sigara, muhtelif gıda malzemeleri, 2 adet matkap, suçlarda kullanıldığı tespit edilen tornavida, bıçak, burgulu çelik demir ve 30 santimetre uzunluğunda matkap ucu ele geçirildi. Aynı zamanda yakalanan şüphelilerin oto hırsızlığına teşebbüs ve mala zarar verme suçunu işledikleri yapılan araştırmalar neticesinde tespit edildi. 

Tavşanlı'da ikamet ettikleri öğrenilen 3 zanlı Tavşanlı Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılar, tutuklanarak Tavşanlı Cezaevi'ne konuldu.
Bu arada geçtiğimiz günlerde Kütahya, Tavşanlı ve Emetteki resmi kurumlardan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 şahıs yakalanmıştı. Bunlarla ilgili olarak devam edilen araştırma neticesinde Tavşanlı'daki bir ilköğretim okulundan çalındığı belirlenen bir adet bilgisayar monitörü ve klavyesi de jandarma ekiplerince İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne intikal ettirildi. Emet'teki bir okuldan çalınan malzemeler ise ilçeye gönderilmek üzere savcılığa teslim edildi.
iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2006 Cumartesi 16:04:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?