27
Mayıs
2024
Pazertesi
TAVŞANLI - KÜTAHYA

MHP yeni binasına taşındı

TAVŞANLI MHP, YENİ BİNASINDA

Milliyetçi Hareket Partisi Tavşanlı İlçe Teşkilatı yeni binasına taşındı. Durak Mahallesi Tahsin Buruk Caddesi üzerinde bulunan modern hizmet binasının açılışı dualarla yapıldı. Açılış programına Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı’da faaliyet gösteren siyasi partilerin ilçe başkanları, oda ve dernek başkanları, MHP Tavşanlı eski belediye başkan adayı Hasan Çelebi, Kütahya ikinci sıra milletvekili adayı Ahmet Erbaş, Emet Yenice, Hisarcık Dereköy, Balıköy belde belediye başkanları katıldı.

Kurban keserek dualarla yeni hizmet binasına taşındıklarını söyleyen MHP İlçe Başkanı Akın Kaygısız daha farklı bir açılış programı düşündüklerini ancak ülke gündemindeki gelişmeler nedeniyle sade bir açılış programı tertiplendiğini belirtti.

Kaygısız açılış programına katılan tüm davetlilere teşekkür etti. Açılış programında konuşan bir diğer isim ise geçtiğimiz yerel seçimlerde MHP’den Tavşanlı Belediye Başkanlığına aday olan Hasan Çelebi oldu.

Çelebi Türkiye’de birlik ve beraberliğe büyük ihtiyaç duyulduğunu kaydederek, Tavşanlı'da böyle bir buluşmanın birlikteliğin kendilerini memnun ettiğini belirtti. Çelebi, MHP'nin birleştirici bir yapısı olduğunu söyledi.

Program, davetlilere yapılan ikramların ardından sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 13:51:03
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 00:11:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?