22
Mayıs
2024
Çarşamba
TAVŞANLI - KÜTAHYA

OSB masaya yatırıldı

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’nde, bu yıl yatırım programına alınan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili Ticaret ve Sanayi Odası’nda durum değerlendirmesi yapıldı.

Özel İdare Müdürlüğü’nü temsilen Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası’ndan oluşan müteşebbis heyet adına gerçekleştirilen ortak toplantıda, Tavşanlı OSB ile ilgili olarak alınan mesafeler ve önümüzdeki günlerde yapılması gereken çalışmalar masaya yatırıldı.

Belediye Başkanı Ali İnsan Çakır, Tavşanlı OSB ile ilgili yapılan çalışmaları anlattı. İlk olarak imar planına esas jeolojik etüt çalışmasının yapıldığını kaydeden Çakır, "Tavşanlı OSB’nin Çobanköy civarındaki arsası, belediyemizin mücavir sahası içinde yer almıyordu. Arsayı mücavir sahamıza dahil ettik. Daha sonra jeolojik ve jeo-teknik etüdü tamamladık. Bundan sonra 1/500 ölçekli nazım imar planı hazırlanacak. 1/1000 ölçekli uygulama imar planını hazırladıktan sonra, parselasyon planı bitirilerek, tapu tescil işlemleri gerçekleştirilecek. Bunun ardından altyapı projesi düzenlenecek. Yol, yağmur suyu, içme ve kullanma suyuyla atık su projelerinin bitirilmesini müteakip üretim, inşaat ve proje için parsel tahsis edilecek" dedi.

Toplantıda İlçe Özel İdaresi’ni temsilen 4 asil ve 4 yedek üyenin yeniden seçilmesi de kararlaştırıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 12:35:05
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 12:40:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali bilge IP: 88.246.1.xxx Tarih : 13.07.2006 11:08:34
öncelikle belediye başkanımız a.ihsan çakıra yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederim ben bu yıl meslek lisesini bitirdim ama tavşanlı da fazla iş imkanı olmadığından kaygılıyım doğrusu tavşanlı da iş imkanı olabilecek bütün haberleri tek tek takip ederim osb için en güzel haberlerinizi bekliyoruz sayın başkanım...