20
Mayıs
2024
Pazertesi
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Ramazan şenlikleri ilgi görüyor

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ramazan ayı şenlikleri' tüm hızıyla devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen şenliklerde her akşam farklı bir program yer alıyor. Ramazan ayına has konu ve konuklarda devam eden şenliklerde Cumhuriyet Meydanı tam bir feshaneye dönüşmüş durumda.Osmanlı mimarisini andıran stantların kurulmasıyla da alışveriş imkanı bulan vatandaşlar, Ramazan ayının Tavşanlı’da daha farklı geçtiğini belirterek, şenlikleri düzenleyen Tavşanlı Belediyesi'ne teşekkür ettiler.


Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, bu yıl ilk defa düzenlenen ramazan şenliklerinin ilçeye farklılık getirdiğini ifade ederek, şenliklere halkın ilgisinin yüksek olduğunu belirtti. Ramazan ayının başlamasıyla bugüne kadar bir çok değerli misafirleri ağırladıklarını anlatan Çakır, böylelikle ilçe tanıtımına da katkı sağlandığını bildirdi.
Hacivat ve karagöz, orta oyunlar,mehter, ilahi konserler, söyleşi programları ile Ramazan Bayramı'nın 2.günü gerçekleştirilecek Murat Göğebakan konseriyle sona erecek. Ramazan şenliklerinde önümüzdeki günlerde, Aykut Kuşkaya, Recep Demirkaynak, Oruç Güvenç ve Sema gösterileri yer alacak.

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 18:30:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?