23
Mayıs
2024
Perşembe
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Şehit mezunlar unutulmadı

Tavşanlı Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde kurulan "Toplam Kalite Mezunlarının İzlenmesi ve Topluma Kazandırılması" ekibinden bir grup öğretmen ve öğrenci, geçtiğimiz yıllarda okuldan mezun olan ve vatani görevini yaparken Şehit düşen öğrencilerin kabirlerine ziyaretlerde bulundu.

Tavşanlı’ya bağlı Gürağaç Beldesi, Kütahya’ya bağlı Köprüören Köyü, Emet’in Günlüce Beldesi ve Domaniç’in Erikli Köyü’ne giderek Şehit kabirlerini ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler, ailelerine plaket takdim etti.

Öğrencilerin okuldan mezun olduktan sonra da birbirleriyle ve okullarıyla iletişimlerinin kesilmemesi, dayanışmalarının sağlanması amacıyla kurulan "Toplam Kalite Mezunlarının İzlenmesi ve Topluma Kazandırılması" ekibinin çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten motor bölümü öğretmenlerinden Ercan Özcan, "Okulumuz mezunlarının iş alanlarına yerleşme durumlarını sürekli izlemeye başladık. Onların iş alanlarındaki başarılarını kayıt altına almak, işe yerleşemeyen gençlerimizi de tespit edip çeşitli firmalarla bağlantılar kurmak yoluyla onların da iş hayatında yerlerini almalarını sağlamak amacıyla mezunları izleme çalışmalarımız devam edecektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2005 Çarşamba 13:41:36
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 15:17:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?