24
Mayıs
2024
Cuma
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Tandoğan güven tazeledi

BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASINDA KUDRET TANDOĞAN GÜVEN TAZELEDİ

Tavşanlı Berberler ve Kuaförler Odası'nda seçim heyecanı yaşandı. Seçime tek liste giren Kudret Tandoğan ve Yönetim Kurulu 2'nci dönem için de aldığı destek ile göreve devam edecek.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başlayan seçim, divan üyelerinin seçilmesiyle devam etti.

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kudret Tandoğan, seçime geçilmeden önce yaptığı konuşmada oda olarak birlik ve bütünlüğü sağladıklarını belirterek saygı, sevgi ve güvenin bulunduğu bir ortamda daima başarının da olacağına vurgu yaptı.

Tavşanlı'da esnaflık yapan 130 üyesi ile seçimlere girildiğini belirten Tandoğan, başkanlık ve yönetim sevdasında olmadıklarını belirterek oda yönetiminin gerçekte tüm berber ve kuaförlerden oluştuğunu kaydetti.

Kimseyle pazarlık yapmadığını, kimseye oda adına yalakalıkta bulunulmadığını belirten Kudret Tandoğan'ın bu sözleri salonda dikkat çekti.

Oda seçimlerinde başka aday olmamasını birlik, güven ve başarıya bağlayan Tandoğan, Konfederasyonda Tavşanlı'yı temsil etmenin ayrı bir mutluluk ve başarı kaynağı olduğuna da söyledi.

Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası ile Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yasin Demirci. Leblebiciler ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Himmet Özer ile bazı mahalle muhtarlarının da katıldığı seçimde, Berberler ve Kuaförler odası 2'nci dönemde de "Kudret Tandoğan ile devam" denildi. Tandoğan'ın başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: "Emine Atasoy, Melek Çelebi, Mehmet Yaman, İsa Yeşil, Ersin Uygun ve Akın Karaaslan." Yönetim kurulu yedek üyeler listesinde ise Saliha Aydın, Ahmet Doğan, Yılmaz Güneş, Yıldıray Kara, Ahmet Arslanboğa ve Beyti Altun isimleri bulunuyor.

BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASINDA KUDRET TANDOĞAN GÜVEN TAZELEDİ
BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASINDA KUDRET TANDOĞAN GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 15:24:02
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 15:32:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?