24
Mayıs
2024
Cuma
TAVŞANLI - KÜTAHYA

‘Tarih’ gibi öğretmen

‘TARİH’ GİBİ ÖĞRETMEN…

Kütahya'nın Tavşanlı İmam Hatip ve Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 31 yıldır meslek derslerine giren Mevlüt Bilgin'e okul müdürü Mehmet Güre teşekkür ederek kendisine hediye takdim etti.

"1980 yılından bu yana severek, isteyerek ve Allah rızası için ve öğrencilerimize ders veriyoruz" diyen Mevlüt Bilgin, kendisine bu şekilde sürpriz hazırlanmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kur'an-ı Kerim'i ve ona ait bilgileri öğrencilere ulaştırmayı kutsal bir vazife saydıklarını belirten Bilgin, okuldaki 31 yıllık geçmişine baktığında hep güzellikler gördüğünü ve bunca yıldır öğrenci yetiştiriyor olmanın şerefini duyduğunu söyledi.

Dini bilgileri bir ders gereği olarak değil Allah'ın rızasını kazanmak arzusu ile öğrencilere aktardıklarını dile getiren Mevlüt öğretmen Mevlüt Bilgin şunları söyledi:

"Diliyoruz ki, vatandaşlar evlatlarını göndersinler bizlere. Onlara Kur'an-ı Kerim ve ona ait bilgileri severek ulaştıralım. Onlar da bizden memnun olarak ayrılsınlar. Okulumuzdan şu anda 11 bini geçmiş şekilde öğrencimiz mezun. Bu çok büyük bir sayı. Onların hayatlarından katkıda bulunabildiysek ne mutlu bizlere. Daha nice yıllara inşallah. Allah'tan bu Kur'an hizmetini yaparken bu şevkimizi devam ettirmesini diliyorum."

Bilgin, Okul Müdürü Mehmet Güre ve Tavşanlı Televizyonu ekibine böyle bir program hazırladıklarından dolayı teşekkür etti.

Okul Müdürü Mehmet Güre ise İmam Hatip Lisesi mezun ve öğrencilerinin ahlaki güzellikleriyle örnek teşkil ettiğini söyleyerek, bunda okulun yöneticileri, öğretmenleri, memurları ve hizmetlilerinin de büyük gayretlerinin bulunduğunu ifade etti.

Okuldaki her görevlinin büyük bir heyecan ve gayret içinde olduğunu dile getiren Okul Müdürü Mehmet Güre, "Eğitim camiasında idarecisinden hizmetlisine kadar herkes aynı duyguyu ve aynı heyecanı yaşamalı ki, ortaya güzel bir başarı çıksın. İşte okulumuzun emektar öğretmenleri, bu hamurda en çok yoğrulan en çok emeği olan insanlar. Bunlardan birisi de okulumuzda binlerce öğrenciye emek veren Mevlüt Bilgin. Onunla uzun süre çalışıyor olmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Biz umut ediyoruz ki, Mevlüt Hocamız bir on sene daha aynı şevk ve heyecan ile öğrenci yetiştirmeye devam edecektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 12:00:03
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 17:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?