18
Mayıs
2024
Cumartesi
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Tavşanlı dizi film mekanı oluyor

Önceki yıllarda "Maden", "İmparator", "Selamsız Bandosu" ve "Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak" gibi birçok filmin mekanı olan Kütahya’nın Tavşanlı İlçesi’nde, yeni dizi çekimi için hazırlıklar yapılıyor.

Yönetmenliğini Cevdet Çelik’in yapacağı ve ilk etapta 13 bölüm olması düşünülen "Ateşten Topraklar" adlı dizi, Tavşanlı’da çekilecek. Dizinin 50 ile 70 arasında oyuncu kadrosuna sahip olduğu bildirildi. Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır’ın daveti üzerine Tavşanlı’ya geldiklerini belirten Cevdet Çelik, "Dizimiz kültürel zenginliği olan Tavşanlı İlçesi’nde çekilecek. Dizimizde tanınmış isimler yer alacak. Kömür ve tarihi eser kaçakçılıklarını irdeleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Çelik, dizi çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacağını bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2005 Çarşamba 16:36:52
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 15:08:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-köçek IP: 85.98.17.xxx Tarih : 27.09.2006 20:49:13
cevdet çelik hocama geçmiş olsun diyorum.geçen hafta ankara haçettepe hastanasinde ameliyat oldu. 1 senedir.akçiyer kanseri tedavisi görüyordu.kimseyede duyurmamıştı ameliyattan çıktı ve sağlık durumu iyiye gidiyor.hasta hastada kırıkkaleye kardeşimin düğününe gelerekete beni yalnız bırakmadığı içinde ayrıca teşekür ediyorum,kendisine!kısa zamanda bıraktığı projeleri inşallah gerçekleştirir.erdal geyikçi-köçek........!