26
Mayıs
2024
Pazar
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Tavşanlı form tutuyor

TAVŞANLI’DA VATANDAŞLAR SALONLARDA SPOR YAPARAK FORM TUTUYOR

Tavşanlı'da vatandaşlar spor merkezlerine giderek form tutmaya çalışıyor. İlçede faaliyet gösteren spor merkezlerinden Form Spor Merkezi'nde vatandaşlar kilolarını kontrol altında tutabilmek için fitnes başta olmak üzere kardio, pilates ve jimnastik çalışmalarında bulunuyor.

Form Spor Merkezi'nde eğitmen Gülay Akdemir yaptığı açıklamada, spor salonunun açılalı yaklaşık 3 ay olmasına rağmen yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

Bay ve bayan olmak üzere çeşitli saatlerde spor yapabilme imkanı sunduklarını belirten Akdemir, bu saatler dışında üyelerin istedikleri zaman gelerek bireysel olarak çalışma yapabildiklerini anlattı.

Form Spor Merkezi'nin sunduğu olanakların başında kış koşullarında istenilen şekilde yürüyüş yapabilme ve istenilen hareketlerin yapılarak formda kalabilmek imkanı olduğunu söyleyen Akdemir, üyelerin salona geldiklerinde yapacakları hareketleri eğitmenler eşliğinde gerçekleştirdiğini anlattı.

Gülay Akdemir, kilo alma ve kilo verme konusunda da çalışmalar yürüttüklerini dile getirerek, salonlarına zayıflamak için gelen vatandaşlara bazı tavsiyelerde bulunduklarını ve bu vatandaşlara belirli bir program dahilinde çalışma imkanı sunduklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 14:34:03
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 15:52:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?