18
Mayıs
2024
Cumartesi
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Tavşanlı'ya uydu takibi

Kütahya’nın Tavşanlı Belediyesi, e-belediyecilik çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda çekilen Tavşanlı’nın uydu fotoğrafı, Başkan Ali İhsan Çakır’ın makamına asıldı.

e-Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Çakır, uydu fotoğrafını veri tabanına yerleştirmek için çektirdiklerini belirterek, "e-Belediyecilik süreci devam ediyor. Halkımıza teknolojik imkanlardan yararlanarak hizmet vermek adına bu çalışmaya önem veriyoruz. Bu kapsamda Tavşanlı şehir merkezinin uydu fotoğrafını çektirdik. Uydu fotoğrafını başkanlık makamına astırdık. Bunun bir örneği de e-belediye kapsamında hazırlanmakta olan web sitesinde bulunacak. Uydu fotoğrafı, kaçak yapıların takibini kolaylaştıracak. Uydu fotoğraflarını zamanla yenileyerek, mücavir sahamızdaki kaçak yapılaşmayı gözaltında tutacağız" diye konuştu.

Tavşanlı’da çevre il ve ilçelere göre fazla kaçak yapılaşma olmadığını hatırlatan Çakır, 1970’li yıllardan intikal eden sıkıntıların ıslah imar planlarıyla giderildiğini, günümüzde ise ruhsatsız bina yapımına izin verilmediğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2005 Cuma 22:10:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?