22
Mayıs
2024
Çarşamba
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Ticaret ve sanayi odasında seçim heyecanı

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçimlere sayılı günler kala, adaylar bir bir ortaya çıkıyor. Mustafa Ünal’ın ardından, odanın eski başkanlarından Kemal Zengin de, 18 Mart’ta yapılacak seçimlerde aday olduğunu bildirdi.

Tavşanlı’nın önünü açabilmek için yola çıktıklarını söyleyen Kemal Zengin, Tavşanlı’nın menfaatleri doğrultusunda böyle bir oluşuma ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Seçildikleri takdirde çalışmalarını Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Kütahya’nın Teşvik Kanunu kapsamına alınmasına odaklayacaklarını ifade eden Zengin, "Tavşanlı’ya yıllardan beri hiçbir yatırım yapılmamıştır. Yatırımların önünü açabilmek için öncelikle OSB ve Teşvik Kanunu çerçevesinde hızla çalışmamız lazım. Bunun için başta Ankara, Tavşanlı Belediyesi ve Özel İdare ile uyumlu bir çalışma yapmamız gerekiyor. Bu uyumu sağlamak için hiçbir partiyle ilgisi olmayan, ufku açık genç bir kadro oluşturduk. Bu ekiple Tavşanlı’nın ufkunu açmak için yola çıktık. Tavşanlı halkından, tüccarından ve sanayicisinden destek bekliyoruz" dedi.

Kemal Zengin’in açıkladığı liste şu isimlerden oluşuyor: Ali Özden, Mehmet Akın, Ahmet Baş, Yüksel Yılmazel, Naci Erarslan, Atıf Çakır, Yusuf Karacan, Mücahit Mutafoğlu, Mücahit Çelik, Mehmet Akyörük, İlhami Aydın, Murat Tepeciklioğlu, İlhan Güven, Mehmet Çelebi, İsmail Güleç, Hamdi Kırca, Emin Şen, İbrahim Köse, Abdurrahman Şirin, Fehmi Peker, Ahmet Eren Argun, İrfan Toker ve Mehmet Alkan.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2005 Salı 13:07:28
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 15:20:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?