18
Mayıs
2024
Cumartesi
TAVŞANLI - KÜTAHYA

TOKİ konut satışına başlıyor

Tavşanlı'da, yıl başında temeli atılan 192 dairelik toplu konutlardan satın almak isteyenlerin, 6 Haziran’dan itibaren müracaat edebilecekleri bildirildi.

Toplu konut inşaatında incelemelerde bulunan AKP Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, daire sahibi olmak isteyenler için müracaatların 6 Haziran’dan itibaren kabul edilmeye başlanacağını kaydetti.

Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır ile inşaatlarda incelemelerde bulunan Ordu, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kütahya genelinde ilk kazmanın Tavşanlı’da vurulduğunu hatırlatarak, "8 bloktan oluşan toplu konutlarda 192 daire ve 4 kapıcı dairesi var. Daireler toplam 127 metrekare brüt alandan oluşuyor. TOKİ’nin kısa sürede burada büyük çaplı bir projeyi hayata geçirmek üzere olduğunu görüyorum. Ayrıca bir inşaat mühendisi olarak, binaların kaliteli, düzgün ve sağlam olduğunu gözlemliyorum. Şu anda dairelerin özelliğine göre 37-53 milyar lira arasında maliyet çıkmış. Bu ay içerisinde bir bilgilendirme yapılacak. 6 Haziran’da müracaatlar alınmaya başlanacak. Daha sonra bu müracaatları takiben hak sahiplerine daireler teslim edilecek" dedi.

Ordu, Kasım ayında dairelerin hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 14:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?