27
Mayıs
2024
Pazertesi
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Uzman doktor sayısı 37'ye çıktı

TAVŞANLI DEVLET HASTANESİ’NDE UZMAN DOKTOR SAYISI 37'YE ULAŞTI

Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne son atanan 2 çocuk hastalıkları uzmanıyla birlikte uzman doktor sayısı 37'ye ulaştı

Hastanede sadece nöroloji uzmanını eksik kaldığını belirten Başhekim Sabahattin Altıntaş Pazartesi itibariyle çocuk hastalıkları uzmanı doktorlar Sacide ve Hayrettin Yılmaz'ın göreve başladığını dile getirdi. Bu atamalarla birlikte çocuk hastalıkları uzmanı sayısının 4'e yükseldiğini dile getiren Altıntaş, toplam uzman doktor sayısının ise 37'e ulaştığını anlattı.

Hastane bünyesinde 11 pratisyen ve 7 de diş hekiminin görev yaptığına işaret eden Altıntaş, "Ayrıca Haziran ayı mecburi hizmet atamasıyla 1 nöroloji, 1 beyin cerrahı, 1 genel cerrah uzmanları da atandı. Bu hekimlerimizde geldiklerinde tüm branşlarda hizmet vermeye başlayacağız" dedi.

En çok nöroloji uzmanına ihtiyaç duyulduğunu belirten Başhekim Sabahattin Altıntaş "Şu ana kadar vatandaştan aldığımız tepki oldukça iyi herhangi bir durum olduğunda da gerekli müdahaleyi yapıyoruz" şeklinde konuştu.

TAVŞANLI DEVLET HASTANESİ’NDE UZMAN DOKTOR SAYISI 37'YE ULAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 12:57:03
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 23:52:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?