17
Mayıs
2024
Cuma
TAVŞANLI - KÜTAHYA

Yeni okul yeni ders yılında hizmete giriyor

Tavşanlı İlçesi’nde Çırçırçeşme Mahallesi’nde yapımı süren 10 derslikli ilköğretim okulunun önümüzdeki yıl hizmete gireceği bildirildi.

İnşaatın birinci kat betonunun önümüzdeki hafta içerisinde atılacağı öğrenildi. Çırçırçeşme İlköğretim Okulu’nun yapımını üstlenen Yılmazlar firmasının yetkilileri, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği şu günlerde çalışmaları daha da hızlandırdıklarını kaydetti.

 Okul inşaatı hakkında bilgi veren Çırçırçeşme Mahallesi Muhtarı Yusuf Arslan, "65 yaşındayım ve hayatımın en mutlu dönemini yaşıyorum" diyerek mutluluğunu dile getirdi.


İnşaatta demir döşenmekte olduğunu ifade eden Muhtar Arslan, 3 gün içerisinde birinci kat betonunun atılacağını söyleyerek, "Okulun hizmete girmesi, mahalle sakinleri açısından büyük önem taşıyor. Mahallenin ilköğretim çağındaki çocukları eğitimlerini Hanımçeşme İlköğretim Okulu’nda sürdürüyor ve bunun için de günde en az 4 kez çevre yolunu kullanıyor. Bu tehlikenin ortadan kalkması için mahalle sakinleri okulun tamamlanmasını dört gözle bekliyor. Okul, imzalanan protokole göre önümüzdeki eğitim-öğretim yılında hizmete açılacak" dedi.

tavşanlı
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 13:11:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?