28
Mayıs
2024
Salı
SİYASET

Kemer, Güven Tazeledi

Manisa’nın Demirci ilçesi’nde AKP kongresinde Selami Kemer, tek liste ile gidilen seçimde 205 geçerli oy alarak tekrardan İlçe başkanlığına getirildi.

Manisa’nın Demirci ilçesi’nde AKP kongresinde 2. defa aday olan Selami Kemer, tek liste ile gidilen seçimde 429 ilçe delegesi katılırken, 299’u oy kullandı, 205 kullanılan geçerli oy sayıldı ve Selami Kemer tekrardan AKP Demirci ilçe başkanlığına seçildi.

Divan başkanlığını Manisa Milletvekili İsmail Bilen'in yaptığı kongreye; Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Hakan Taşçı, İsmail Bilen,Mehmet Çerçi, Manisa AKP il başkanı Zülfikar Gürcan, Manisa il Genel Meclis başkanı Hayrullah Solmaz, Manisa İl Grup başkanı Dursun Ali Yıldız, Demirci Belediye başkanı Mithat Erşahin, Gölmarmara Belediye başkanı Nihat Ağacdiken, Saruhanlı Belediye başkanı Hüseyin Yaralı, Soma Belediye başkanı Hasan Ergene, onbeşe yakın belde belediye başkanları, Manisa eski ve yeni il başkanları katıldılar.

Seçimin ardından bir konuşma yapan Selami Kemer, şunları söyledi: "Kongreler parti teşkilatlarının heyecan tazelediği, güç ve enerji depoladığı bayram günleridir. Bizde ilçe teşkilatı olarak 2. olağan kongremizden almış olduğumuz taze güç ile ilçemiz ve köylerimizde bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlere kaldığımız yerden hizmet aşkı ve şevkimizi yeniden şarj etmiş olarak devam edeceğiz. 3 Kasım 2002 ve 28 Mart 2004 mahalli seçimlerinde Manisa ilimizin en yüksek oy oranını yakalamış ilçe teşkilatı olarak burada şunun sözünü net bir şekilde vermek istiyorum. Muhtemel bir genel seçimde Demirci ilçe teşkilatı geçmişteki oylarının da üzerine çıkarak Manisa ilimizin yine parlayan yıldızı olacaktır."

.
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2006 Pazartesi 20:15:52
Güncelleme :6 Şubat 2006 Pazartesi 23:49:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İHSAN TELTAŞ IP: 85.99.65.xxx Tarih : 7.02.2006 17:38:23
bu haber eksik değil mi?ben dışarda yaşıyan bir demircili olarak bunu sorma hakkına sahibim.Kongreye kimin katıldığı değil kimlerin seçildiği ilgilendiriyor okuyucu olarak bizleri.sahi başkanı öğrendik seçilen yeni yönetim kurulu listesini arıyor gözlerim sayın editör sahi kimler seçildi?Niye yazılmadı?