3
Mayıs
2024
Cuma
KIRKAĞAÇ - MANİSA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Celal Bayar Üniversitesi Kırkağaç Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgi

Kırkağaç Meslek Yüksekokulu, 03/10/1994 tarihinde kurulmuştur. 1994-1995 öğretim yılında faaliyete geçen Yüksekokulun Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Muhasebe ve Elektrik Programı ile ülkemizin bu alanlardaki eleman ihtiyacını karşılaması amaçlanmıştır.

1994 - 1995 öğretim yılında, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama ve Elektrik Birinci Örgün Öğretim Programları açılmış olup, 1999 - 2000 öğretim yılında Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama ve Elektrik İkinci Öğretim Programları ile Muhasebe Birinci Örgün Öğretim programı faaliyete geçmiştir. Muhasebe İkinci Örgün Öğretim Programının faaliyete geçmesi ise 2002-2003 öğretim yılında olmuştur.

2006 – 2007 öğretim yılından itibaren Elektrik programına öğrenci alımı durdurulmuştur.

Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama ile Muhasebe programları halen hem birinci, hem de ikinci örgün öğretim olarak devam etmektedir.

2008 yılında 45.145 metrekare alana sahip olan Tekel binaları Yüksekokulumuza verilmiş olup bu binalardaki tadilatlar yapılarak 9 derslik, 5 laboratuar, 1 amfi oluşturulmuştur. Ayrıca akademik ve idari personel için çalışma odaları, öğrencilerimiz için kültür odaları, kantin, kafeterya, yemekhane, kapalı spor salonu, konferans ve sinema salonu, futbol sahası oluşturulmuştur.
 

İlgili Kişi :
Adres1 :Kayadibi Mah. Atatürk Cad. 56 Sok. No:1
Adres2 :Kırkağaç / Manisa
Posta Kodu :
Telefon :(0-236) 588 18 28
Faks :(0-236) 588 52 54
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.