18
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRKAĞAÇ - MANİSA

40 yılda bir şansı yakaladık!

AK PARTİ TEŞKİLATLARI KIRKAĞAÇ'TA BİR ARAYA GELDİ

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber'in de katılımıyla danışma kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Divan başkanlığını Ak Parti İl Başkan Yardımcısı M. Ali Özaltın'ın yaptığı toplantıya AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı İsmail Aydın, merkez ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, gençlik kolları, mahalle ve köy temsilcileri ve belediye meclis üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplatıda, hükümet, İl Özel İdaresi ve belediyeler tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber yaptığı konuşmada, "Bu tür toplantılar önemlidir. Burada sorunlar tespit edilir ve çözüm üretilir. Ben tüm köylerimizin sorunlarıyla yakından ilgileniyorum onlar da zahmet edip bu toplantılara katılsınlar. İlçemiz bu dönem çok şanslı, 40 yıldır anca böyle bir şans yakaladık. Belediye iktidar partisinden, başbakan yardımcısı Manisalı, genel başkan yardımcısı Manisalı, 4 tane il genel meclis üyesi çıkardık bu ilçeden. Bu şansı iyi değerlendireceğiz. Eski dönemlerde yıllarca süren yol inşaatları vardı, yılan hikayesi gibi bir türlü bitirilemezdi. Bizim dönemimizde ise tam tersi yaşanıyor, ihalesi yapılan işler tamamlanmış gözüyle bakıyoruz. Bergama'dan başlayıp Salihli'de biten yol çalışmaları son dönemde çok hızlı bir şekilde yapılıyor. Soma-Kırkağaç arasını çok kısa sürede hizmete sunduk. 2010 yılı asfalt sezonu sonuna kadarda Akhisar'a kadar olan kısım tamamlanacak. Hükümetimiz döneminde yapılan işlerden biri olan Köy Hizmetleri'nin kapatılmasıydı. Şimdi yetki İl Genel Meclisi'nde. Artık bir köyün suyu ve yolu için kimse Ankara'ya gitmiyor, burada mahallinde sorun çözülüyor. KÖYDES projeleri ile tüm köylerimizin sorunlarını çözdük ve 7 senede 70 senede yapılamayan hizmet yapılmıştır." dedi.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI KIRKAĞAÇ'TA BİR ARAYA GELDİ
AK PARTİ TEŞKİLATLARI KIRKAĞAÇ'TA BİR ARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 17:46:01
Güncelleme :22 Ocak 2010 Cuma 13:47:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?