26
Mayıs
2024
Pazar
KIRKAĞAÇ - MANİSA

Ağlatan sevinç

KIRKAĞAÇ'TA ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARABA

Manisa İl Özel İdaresi tarafından yürüme engelliler için alınan 20 adet akülü arabadan biri Kırkağaç ilçesinde yaşayan engelli Mustafa Sağlam'a verildi.

İl Genel Meclisi Üyesi Ramis Işık'ın bir süre önce Kırkağaç'ın Dualar köyüne bağlı Sayalar mahallesine yaptığı ziyarette, Mustafa Sağlam isimli engelli vatandaş akülü araba istemişti.

Engelli vatandaşın, "İl Özel İdaresi tarafından Gelenbe ilçesinde benim gibi iki engelli vatandaşa akülü araba verilmiş. Ben de onlar gibi sokağa hiç kimsenin yardımı olmadan çıkmak istiyorum. Bana da bir akülü araba alın” şeklindeki talebi üzerine, İl Genel Meclisi Üyesi Ramis Işık yaşlı adamın akülü arabaya kavuşmasını sağladı.

Işık'ın kendisine teslim ettiği akülü arabasına oturan ve sevinç gözyaşları döken Mustafa Sağlam, Özel İdare'ye teşekkür etti. Her zaman engelli ve yardıma muhtaç vatandaşların yanlarında olduklarını belirten Ramis Işık ise, “Biz halkımıza hizmet için bu yola çıktık. Bölgemizde yaşlı, sakat, fakir ve yardıma muhtaç insanlara yardımcı olmak bizim birinci görevimiz. İl Özel İdaresi tarafından satın alınan 20 akülü arabanın bir tanesini de Mustafa amcaya verildi. Onun bu sevincini ve heyecanını görmek bizleri daha da şevklendirdi ” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 13:44:03
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 23:44:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?