16
Haziran
2024
Pazar
KIRKAĞAÇ - MANİSA

AKP seçim bürosu açıldı

KIRKAĞAÇ'TA AK PARTİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILDI

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde AK Parti Manisa milletvekili Recai Berber'in seçim irtibat bürosu düzenlenen törenle açıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Milletvekili Recai Berber ve yeni adaylarında içinde bulunduğu seçim aracı ve partililer tarafından oluşturulan konvoy ile Kırkağaç içinde tur atan Manisa milletvekili adayları vatandaşları selamladı. Daha sonra konvoy Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan seçim irtibat bürosu önünde partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Daha sonra açılış programını sunan Belediye Meclis Üyesi Ömer Faruk Çelik tarafından milletvekili adayları sırası ile özgeçmişleri okunarak partililere tanıtıldı. 8 buçuk yıllık AK Parti iktidarında Manisa'ya ve Kırkağaçlı vatandaşlara hizmet için çalıştıklarını belirten AK Parti Manisa milletvekili Recai Berber, "Biz 8,5 yılda Türkiye'mizi içerde istikrar ve huzur içinde, dışarıda itibarı çok daha büyük noktalara gelmiş ve Türkiye'yi Cumhuriyetimizin 100 yılında 2023'de bölgesinde ve dünyada lider ülke

olmaya hazır duruma getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Biz türkiyede hukukun üstünlüğünü kurmak için üstünlerin hukukunu bir yana koyabilmek için 1980'de darbe ürünü anayasayı değiştirmeye kalktığımızda ne engellerle karşılaştığımızı gördünüz ama özellikle 23. dönem milletvekilleri olarak bizler yarın bundan 50 sene 100 sene sonra torunlarımız, bugünlere baktığında ne hizmetler yaptığımızı değil, beklide sadece ve sadece anayasada 12 Eylül tarihinde sizin onayınızla yaptığımız anayasa

değişikliği ile tarihe geçecek, çünkü bu anayasa değişikliğini gerçekleştirmek için parlemantoda 335 milletvekilimiz vardı. 330 milletvekilinin altına düştüğü zaman bu anayasa geçmiyordu. Birileri bir takım çevreler bizim içimizden 5 kişiyi 10 kişiyi alabilmek için kandırabilmek için hangi yöntemlere başvurduklarını milletimiz bile tahmin edemez, ama Allah'a şükür anayasa değişiklikleri gerçekleşti.

Daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve AK Parti Manisa 4. sıra milletvekili adayı Selçuk Özdağ da partilileri selamlayarak, kısa bir konuşma yapmalarının ardından seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi.

KIRKAĞAÇ'TA AK PARTİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILDI
KIRKAĞAÇ'TA AK PARTİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2011 Pazartesi 18:23:04
Güncelleme :2 Mayıs 2011 Pazartesi 19:18:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?