2
Haziran
2024
Pazar
KIRKAĞAÇ - MANİSA

Deniz Bank'tan çiftçiye kredi

Deniz Bank ile Kırağaç Ziraat Odası arasında çiftçilerin çeşitli finansal taleplerini karşılayabileceği Üretici Kart protokolü imzalandı.

Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Süleyman Boğaz, Deniz Bank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan ve DenizBank Soma Şube Müdürü Faik Kıvanç Barkurt'un hazır bulunduğu törende, taraflar Üretici Kart protkolüne imza attılar.

Üretici Kart sayesesinde oda üyesi çiftçilerin, tüm finansal hizmetlerden yararlanabildiği gibi tüm tarımsal ihtiyaçlarını da anlaşmalı işyerlerinden alışveriş yaparak karşılama imkanına sahip olacakları belirtildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Deniz Bank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, ”Deniz Bank olarak tarımın ülke ekonomimize katkısının bilincindeyiz ve üreticinin zor günlerinde de yanındayız. İmzaladığımız bu protokol ile Kırkağaç Ziraat Odası üyesi çiftçiler de Deniz Bank'ın üreticiye sunduğu tüm yeni ürün ve hizmetlerden yararlanabilecekler. Deniz Bank Üretici Kart üyeler uygun kredi koşullarında ödemelerini yılda bir kez hasat zamanına göre belirleyebilecek, mazot, gübre, tarım ilacı gibi tarımsal ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.'' dedi.

Ziraat Odası Başkanı Süleyman Boğaz ise, ”Bu protokol sayesinde çiftçilerimiz Nisan ayında yapacağı alışverişlerin ödemesini 8 ay sonraya, Nisan ayından sonraki yapacakları alışverişlerini de 5 ay sonraya ödeyebileceği gibi, mısır tohumlarını almak isteyen çiftçilerimiz de odamızdan bunları Üretici Kart ile Tarım Kredi Kooperatifi'nin uygulamış olduğu faiz oranında temin etme şansları olacak“ dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 16:44:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?