19
Mayıs
2024
Pazar
KIRKAĞAÇ - MANİSA

Görme Engelli Gencin Azmi

Manisanın Kırkağaç İlçesine bağlı Kocaiskan Köyünde yaşayan kendisi gibi iki kardeşi de görme özürlü olan Fatih SÖYLEMEZ İlkokulu köyünde ortaokulu ise dışarından okuyarak bitirdi.

Fatih Liseyi Manisa lisesinde Devlet parasız yatılı olarak okudu.2004 yılı ÖSS sınav sonucu Balıkesir Üniversitesi Necati Bey Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliğini kazandı.
Öğretmen adayı Fatih ailesinin maddi imkanları yetersiz olduğu için Kırkağaç Kaymakamlığından yardım talebinde bulundu.

Fatih in durumunu öğrenen Kırkağaç Kaymakamı Şevket CİNBİR bu azim karşısında çok duygulandı, Cinbir böyle çalışkan ve azimli insanların topluma örnek olması gerektiğini belirterek her türlü desteğin sağlanacağı sözünü verdi ve Fatih i öperek tebrik etti.
Fatih” İnsanın inandığı zaman her şeyi başarabilecektir bence engel diye bir şey yoktur yeterki biz inanalım kendimize güvenelim o zaman bütün sorunların üstesinden gelebiliriz hastalığın bizimle dalga gecmesine izin vermeyip biz hastalıkla dalga geçmeliyiz o zaman ancak onu yenebiliriz ben ve benim gibi engellilere sahip çıkan Sayın Kaymakamıma teşekkürü borç bilirim “diyerek memnuniyetini dile getirdi.Mustafa Tıpırtın

m.t
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2004 Perşembe 14:19:46
Güncelleme :22 Aralık 2004 Çarşamba 09:35:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?