19
Mayıs
2024
Pazar
KIRKAĞAÇ - MANİSA

Jandarmanın Örnek Köy çalışması sona erdi

Köy okulunun yenilendiğini, çocuk bahçesi yapıldığını, köy içi kanalizasyon hattının tamamlandığını, köy içi yolunun ıslah edildiğini, çevre temizliği yapıldığını, otobüs durağı yapıldığını, futbol sahasının düzenlendiğini, 125 adet ceviz ağacı dikildiğini bildiren Yüksel, ileride karşılaşılacak sorunlara imkanlar dahilinde çözüm bulunacağını bildirirken, bu proje ile devlet-vatandaş kaynaşmasının amaç edinildiğini, jandarma teşkilatının Gebeler Köyü halkı ile kaynaştığına ve bütünleştiğine işaret etti.


Kırkağaç Kaymakamı Şevket Cinbir, Gebeler Köyünde bayram havası yaşandığını, Gebeler Köyü'nün örnek köy seçilmesinin kendileri için ayrı bir önemi olduğunu ifade etti.
Törende Kırkağaç Kaymakamı Şevket Cinbir Jandarma Eğitim Komutanı Korgeneral Nurettin Çakır'a örnek köy çalışması nedeniyle plaket verdi. Jandarma Eğitim Komutanı Korgeneral Nurettin Çakır da konuşmasında, yapılan çalışmaların köye hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından, halk oyunları ekibi gösteri yaptı ve yenilenen muhtarlık odası, sağlık evi ve okulun açılışı gerçekleştirildi. Okul binasında halk eğitim kursiyerlerince yapılan çalışmaların yer aldığı sergi açılarak davetliler ve köy halkı tarafından gezildi.

m.tıpırtın
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2004 Çarşamba 15:57:13
Güncelleme :11 Ağustos 2004 Çarşamba 15:58:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sabri mestanlı IP: 88.244.21.xxx Tarih : 12.04.2008 15:38:14

çok teşekkür ederiz koyumuzu daha cok guzeleştırdıgını için.Tüm çalısan askerlerımızınelıne koluna sağlık.