19
Mayıs
2024
Pazar
KIRKAĞAÇ - MANİSA

Kırkağaç Kaymakamı izci oldu

Manisa nın Kırkağaç İlçesindeki Spor ve İzcilik Okulunda 53 kursiyer ve 3 yönetici nin katıldığı 3.dönem Ocakbaşı kursu  ateş gecesi ile sona erdi.

Gecede Kamp Müdürü Lider Turgay Yerbasan Kaymakam Şevket Cinbir e  flar ve izci arması takarak fahri izci ilan etti.İzci selamı veren Cinbir “Siz değerli izci liderlerinin bu kursuna Kırkağaç ilçesi olarak ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz. Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak gençler fikren,ilmen,bedenen ruhen kuvvetli ve karekterli kursiyer olarak yetişeceğinize inanıyorum.
 
Bu tesisimizinde siz değerli öğretmen ve izci liderlerine yakışır hale gelmesi için Milli eğitim Bakanlığından sağlanan imkanlarla gerekenler yapılmakta ve yapılacaktır.Bu gece bana takılan flar ve izci arması çok anlamlıdır çok  gururlandım, duygulandım.Meslek yaşamımda izcilerin törelerinde yer alan prensiplere hep uydum,yani vatanıma karşı görevlerimi yapmaya çalıştım bedenen sağlıklı fikren uyanık ahlaken dürüst ve yapılabileceklerin en iyisini yapma çabası içinde oldum. Eğiteceğiniz nesil ahlaken dürüst  yetiştirilebilirse toplumdaki sıkıntıların giderileceğine, ve millet olarak Atatürk’ün Türk ulusuna hedef olarak gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesini yakalayıp bununda ilerisine çıkacağımıza inanıyorum” dedi. Gece Kursiyerlerin sergilediği skeç ve oyunlarla son buldu
Kenthaber
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2004 Çarşamba 13:46:45
Güncelleme :11 Ağustos 2004 Çarşamba 16:11:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?