19
Mayıs
2024
Pazar
KIRKAĞAÇ - MANİSA

Kızılay'dan tekerlekli sandalye

KIZILAY'DAN TEKERLEKLİ SANDALYE

Türkiye Kızılay Derneği Kırkağaç şubesi, engelli vatandaşlar Ferdane Ayvaz ve ilçeye bağlı Yağmurlu köyünde ikamet eden Mustafa Yağmurlu'ya tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

Tekerlekli sandalyeler Kızılay Kırkağaç Şube binasında Yönetim Kurulu üyeleri Metin Sönmez ve Şerif Ozan İren tarafından teslim edildi. Yapılan yardımlar hakkında konuşanesi Şerif Ozan İren, “Kızılay Derneği olarak her zaman mağdur haklımızın yanındayız. Genellikle afetlerde akla gelen Kızılay, normal zamanlarda da yaptığı yardımlarla yardıma muhtaç vatandaşların hep yanında olmuştur. Bugün Mustafa amcamızın ve Ferdane teyzemizin yanındayız, yarın ise bir başka vatandaşımızın yanında olacağız. Nerede yardıma muhtaç, mağdur ailemiz varsa biz oradayız.” diye konuştu.

Bu tür yardım çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade eden İren, "Her zaman ve her yerde Türk Kızılay'ı bu sıcak elini vatandaşlarımıza uzatmaya devam edecek." dedi. 9 ay önce geçirdiği bir rahatsızlıktan ötürü görme bozukluğu ve yürüme zorluğu çeken ve tekerlekli sandalyesine kavuşan Ferdane Ayvaz ise, "Türkiye Kızılay Derneği Kırkağaç şubesine teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun” dedi.

KIZILAY'DAN TEKERLEKLİ SANDALYE
KIZILAY'DAN TEKERLEKLİ SANDALYE
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 15:51:04
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 16:17:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?