18
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRKAĞAÇ - MANİSA

Manisa:Gelembe'de iki kardeşin seçim zaferi


Yeni Belediye Başkanı M. Ali Uyar makamına oturarak tebrikleri kabul etti. 1961 doğumlu evli ve 3 çocuk babası  Başkan Uyar, Belediyemizin sıkıntılı bir dönemi geride bıraktığını yeni bir dönemin başladığını ancak eskiden kalan 135.000.000.000.TL borç kaldığını açıkladı.

Bir an önce bu borçların ödenmesi için kaynak bulmak için arayışlara başladığını belirten Uyar, "İstanbul –İzmir devlet karayolunun Gelembe'den köylere geçişinin duble yol çalışması sırasında karayolunun altından geçerek kazaların önlenmesini amaçlıyoruz" dedi.

Halkın ekonomisine katkıda bulunmak için tütünden başka alternatif ürün olarak sebze ve meyve üretiminin  pazarlaması için sebze hali yapılması, çiftçilerimizin sulamada kullanabileceği elektirik hatlarının çekilmesi, kasaba içerisindeki yolların yerine göre döşeme, asfalt gibi çalışmalar ve kapatılmış olan garaj içerisindeki Belediyeye ait otelin tekrar hizmete açılmasıyla halkımızın hizmetine sunulacağını söyleyen Başkan Uyar, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

KIRKAĞAÇ M.T.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2003 Cuma 12:20:43
Güncelleme :10 Ağustos 2004 Salı 13:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?