25
Mayıs
2024
Cumartesi
KULA - MANİSA

82 ülser hastasını tedavi etti

PEYGAMBER OTU İLE 82 ÜLSER HASTASINI TEDAVİ ETTİ

Manisa'nın Kula İlçesinde çocukluğundan beri bitkilere meraklı olan Sabri Özkaya, 20 senedir kendi bulduğu bitkisel ilaçlarla ülser hastalarını tedavi ediyor.

Ülser tedavisinde peygamber otunu ağırlıklı olarak kullanan Özkaya, doğal su ile kaynatma yöntemi ile ilacı hazırladığını söyledi. İlacın sabah öğle ve akşam aç iken alınması gerektiğini dile getiren Özkaya, şöyle konuştu: "Ben ilacı öncelikle basur hastaları için yapıyordum. Bana gelen basur hastasında ülser hastalığı da vardı. Hazırladığımız bitkisel suyun ülsere iyi geldiğini fark ettik. Ülser hastalarında bunu kullanmaya başladık. İnsanda su içme isteği geldiği zaman kesinlikle bu suyu içmesi

gerekiyor. Tedavi sürecinde kesinlikle asitli yiyeceklerden uzak durulması gerekiyor."

Şimdiye kadar 82 hastayı iyileştirdiğini ifade eden Sabri Özkaya, gelecek dönemde tedavi süresinde 17 hastanın bulunduğunu belirtti.

Sabri Özkaya'nın tedavi ettiği hastalardan Mehmet Emre, hazırlanan bu su ile hastalığına şifa bulduğunu belirterek "Ben yaklaşık 10 yıldır ülser hastasıyım. Gitmediğim doktor gitmediğim hastane kalmadı. Bu kaynatılmış bitkisel suyu kullandım. 35 gün boyunca bu suyu içtim. Mide ağrılarım son buldu" diye konuştu.

Ülser hastası Serdar Şadanoğlu da yedi yıldır rahatsızlık çektiğini belirterek tedavi süresi boyunca da sigarayı bıraktığını söyledi.

PEYGAMBER OTU İLE 82 ÜLSER HASTASINI TEDAVİ ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2010 Salı 14:36:03
Güncelleme :3 Ağustos 2010 Salı 18:51:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?