1
Haziran
2024
Cumartesi
KULA - MANİSA

Açılış yaptı aşure dağıttı

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN TANRIVERDİ:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kula'nın kalkınması için gereken çalışmaların yapıldığını söyledi. Gündemdeki konulara da değinen Tanrıverdi, "Türkiye'nin resmi dili Türkçedir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Sandal Belediyesi'ne ait ek hizmet binasının açılışını yaptı aşure dağıttı.

Açılışların ardından Kula'da 6 Şubat'ta yapılacak olan Ziraat Odası seçimleri öncesinde oda da düzenlenen delege toplantısına katıldı. Açılışlara Hüseyin Tanrıverdi, Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Sandal Belediye Başkanı Saffet Dinçer, Kula İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haydar Kaşıkçı ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Tanrıverdi, Sandal'da yaptığı konuşmada, belediye binasının yeni fiziki imkana kavuştuğunu, Sandal Belediye Başkanı Saffet Dinçer sayesinde Sandal'ın misyon kazanmasında önemli çalışmalara imza attıklarını belirtti. Ankara ile el ele vererek beldenin ihtiyacı olan her şeyi temin etmeye çalıştıklarını anlatan Tanrıverdi, şöyle konuştu: "AK Parti olarak insan merkezli bir politika üretiyoruz. AK Parti iktidarı ile Türkiye değişimi yakalayarak değişimin ve dönüşümün tek temsilcisi oldu. 2011 milletvekili seçimlerinde siz vatandaşlarımız sayesinde daha da güçleneceğiz"

Kula Ziraat Odası'nda delege toplantısına katılan Tanrıverdi, Kula'nın kalkınması için gereken çalışmaların yapıldığını bununla birlikte daha çok yatırım yapılması için birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini söyledi. Kula'da tarım alanında çok ciddi yatırımların yapıldığını anlatan Tanrıverdi, sözlerine şöyle devam etti: "Kula'da düne kadar çilek üretimi yapılmazken çilek marka olmaya başladı, enginar üretimine başlandı, badem ve cevizde Kula marka olmaya başladı. Beş toprak analiz makinesinden birini Manisa bölgesine gönderdik. Kula artık tarımda çeşitliliğe gidiyor bu da ilçenin kalkınmasında önemli bir yere sahiptir."

Tanrıverdi, Kula'da kent meydanı çalışmalarının başladığını, Atık Su Arıtma Tesisi inşaatına başlayarak içme suyu arıtma için gerekli olan tüm çalışmaların tamamlandığını turizm alanında ciddi adımların atıldığını söyledi. Tanrıverdi, Kula'nın geçmiş beş yılda kaybettiklerini yeniden kazandırmak için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Türkiye gündemini değerlendiren Hüseyin Tanrıverdi, Türkiye'nin resmi dilinin Türkçe olduğunu bu tartışmalara önem verilmemesi gerektiğini söyledi. Tanrıverdi daha sonra CBÜ Kula MYO Müdürlüğüne atanan Yrd.Doç.Dr. Salih Yavuzeri makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN TANRIVERDİ:
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSEYİN TANRIVERDİ:
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2011 Pazartesi 17:33:00
Güncelleme :10 Ocak 2011 Pazartesi 19:01:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?