1
Haziran
2024
Cumartesi
KULA - MANİSA

Bando kıyafetleri başkandan

Kula'nın Gökçeören Belediyesi'nin hayırsever başkanı Hikmet Bacak, Ulupınar ve Yunus Emre ilköğretim okulları öğrencilerine kendi parasıyla bando takımı malzeme ve kıyafetleri satın aldı.

Belediyenin bir milyon TL'nin üzerinde borcu olması nedeniyle seçildiği günden buıyana maaş almayan CHP'li Gökçeören Belediye Başkanı Hikmet Bacak, imkansızlıklara rağmen bir yandan hizmetlere devam ediyor bir yandan da eğitime bireysel kaykılar sağlıyor.

Başkan Bacak, beldedeki Ulupınar ve Yunus Emre ilköğretim okulları öğrencilerine kendi parasıyla bando takımı malzeme ve kıyafetleri satın alarak hediye etti. Seçimlerden önce verdiği sözü yerine getirdiğini belirten Başkan Hikmet Bacak, aldığı eşyaları okullara teslim ettikten sonra öğrencilerle hatıra resmi çektirdi.

Okullara desteğinin süreceğini belirten Başkan Bacak, ”Burada okuyan çocuklar bizim evlatlarımız onların ihtiyaçlarını karşılamak ve eğitime destek olmak bizim görevimiz. Biz 29 Mart seçimlerinden önce söz vermiştik ve sözümüzü tuttuk. İnşallah belediyemiz borçlardan kurtulduktan sonra okullarımızın ne ihtiyacı olursa karşılayacağız.” dedi. Okul yöneticileri de bu jestinden dolayı Başkan Bacak'a teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 19:24:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hülya şimşek IP: 88.253.178.xxx Tarih : 2.01.2010 11:56:03

sayın başkanım su anda cok iyisiniz  bundan sonrada başarılarınızın devamını bekliyoruz.