16
Haziran
2024
Pazar
KULA - MANİSA

Belediye beyaz masa kuruyor

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, vatandaşların zaman harcamadan sorunlarını çözüp beklentilerine cevap vermek amacıyla belediye bünyesinde Beyaz Masa kuracaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Selim Aşkın, belediyenin zemin katında hizmet verecek olan Beyaz Masa'ya vatandaşların şahsen başvurabilecekleri gibi önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacakları internet adresinden de müracatların alınacağını kaydetti. Aşkın, amaçlarının vatandaşın sorununa en kısa yoldan çözüm bulmak olduğunu ifade ederek, seçim öncesi verdikleri bu sözü yerine getirmiş olduklarını, şeffaf bir yönetim anlayışıyla ilçe halkına düzenli olarak çalışmaları hakkında bilgi verileceğini sözlerine ekledi.

Bu arada, Kula'y ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Beyaz Masa ile ilgi Başkan Aşkın'dan bilgi aldı. Tanrıverdi yaptığı açıklamada, Beyaz Masa uygulamasının belediyenin bir prestiji olacağını, sosyal belediyecilik anlayışı ve bu tür yeniliklerin artarak devam edeceğini, Kula Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip edeceğini söyledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2009 Pazar 17:38:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?