23
Mayıs
2024
Perşembe
KULA - MANİSA

Belediyeden proje atağı

Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü, odalarla yerel yönetimlerin daha sıkı bir işbirliği içinde çalışması gerektiğini belirterek, Avrupa Birliği (AB) fonlarından daha fazla yararlanmak için müşterek projeler üretmek gerektiğini söyledi.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Mayıs ayı meclis toplantısı, Kula Belediyesi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü, STSO Başkanı Talat Zurnacı’nın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu’nda AB Temsilciliği Komisyon Üyeliği’ne seçildiğini belirterek, "Ben de Ege Belediyeler Birliği AB Komisyonu üyesiyim. Geçtiğimiz hafta Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği’nin bir toplantısına konuşmacı olarak katıldım. Burada AB’ye kabul edilen projeleri anlattım. Buradan daha fazla yararlanmak için yeni projeler sunacağız. Projeler bölgesel kalkınma projeleri olacak. Bunun altyapısını STSO Başkanı sayın Talat Zurnacı ile oluşturacağız. Hatta önümüzdeki günlerde Ankara’ya giderek sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ile de görüşeceğiz" dedi.

STSO Başkanı Talat Zurnacı da, "Sayın Gülcü’nün fikirlerinden faydalanacağız. Şu anda 8 adet AB’ye sunulmak üzere proje hazırlığı yapıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 17:56:50
Güncelleme :29 Mayıs 2005 Pazar 18:19:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?