19
Mayıs
2024
Pazar
KULA - MANİSA

CBÜ'den Gülcü'ye ziyaret

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu (MYO) İthalat ve İhracat Bölümü öğrencileri Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü'yü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Halil Gülcü, CBÜ Salihli MYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hatice Yurtsever ve Yrd Doç Dr. Erol Vidinlioğlu ile birlikte gelen 75 öğrenci'yi makamında ağırladı. Başkan Gülcü, konuklarına Kula'nın tarih ve turizmi hakkında geliştirdikleri projeleri anlattı. Yrd. Doç. Dr. Erol Vidinlioğlu, "Kula Salihli'ye 45 kilometre uzaklıkta. Okulumuzda çeşitli illerden ve ilçelerden öğrencilerimiz var. İthalat ve ihracat bölümü öğrencilerimizi Kula'nın tarihi güzelliklerini görmeleri ve turizm kenti olma yolunda ilerlediğini göstermek için bu geziyi düzenledik. Öğrencilerimiz Kula'ya hayran kaldılar." dedi.

Belediye Başkanı Halil Gülcü ise, Kula'nın tarihi özelliklerinin çok olduğunu, turizmde marka kent olarak Kula'nın ismini tüm dünyaya duyurmak için çalıştıklarını belirterek, Avrupa Birliği'ne (AB) sundukları turizme yönelik Jeopark Projesi'nin kabul edildiğini hatırlattı. Salihlinin de bu projeye ortak olduğunu, UNESCO tarfından çalışmaların kabul edildiğini ifade eden Başkan Gülcü, ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek öğrencilere başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 20:26:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?